JØTUL - design som varmer

jotul_f320.jpg (41651 bytes) Jøtul F 320

Ny moderne Jøtulovn

Den nye Jøtul F 320 er en av Jøtuls mest moderne peisovner. Den er minimalistisk og tidsriktig både i form og materiale. Peisovnen har vedlikeholdsfri blåsort emalje og utskiftbare sidepaneler i sort, rustfritt eller mønstret stål. Du kan også velge å sette kleberstensfelter på sidepanelene. Du får kleberstensfelter og røykrørdekor som tilleggsutstyr.
Dette er en elegant peisovn med buet glass som gir et flott flammebilde og maksimalt innsyn til bålet. Topptrekkventil sørger for renere glass.

Som alle andre produkter fra Jøtul har også F 320 ren forbrenning. Dette betyr at ovnen trenger vesentlig mindre ved enn "gamle" ikke-rentbrennende ildsteder for å produsere en viss varmemengde. Dersom du fyrer riktig kan dette bety en halvering av vedforbruket. Du får maksimal varme fra vedfyringen uten at det belaster miljøet i tillegg til at du sparer penger på et lavere vedforbruk.

Veiledende pris fra kr 15.990,-


jotul_f350.jpg (80576 bytes) Jøtul F 350

Design som varmer

Peisovnen F 350, som i 1999 mottok Merket for God Design fra Norsk Designråd, kommer i år med klebersten i tillegg til kakler i fire farger. Kombinasjonen av materialer gir ovnen en helt spesiell karakter. Klebersten og kakler kan byttes ut hvis man ønsker å forandre materiale eller farge.
Dette er en lekker peisovn som har stort buet glass med flott innsyn til bålet og et vakkert flammebilde. Topptrekkventil sørger for renere glass.
Lyse brennplater i vermikulitt gir ovnen et lyst og innbydende inntrykk også når man ikke fyrer i den. 

Veiledende pris fra kr 19.990,-
Jøtul F 400

Ny klassisk Jøtulovn

F 400 er en av høstens nye ovner fra Jøtul. Dette er et helt nytt produkt, men det er likevel en typisk klassisk ovn som oser av tradisjon og norsk kultur. Designet er inspirert av de originale ildstedene, men er samtidig tidløst. De to store glassdørene gir et godt innsyn til bålet og danner også en fin ramme rundt flammebildet. Topptrekkventil sørger for renere glass.
Som tilleggsutstyr finnes en gnistfanger som gjør det trygt å fyre i ovnen med åpne dører. 
F 400 har et stort brennkammer som tar vedkubber på 50 cm og stor utvendig askeskuff. Du kan velge mellom overflate i blåsort, edelhvit og sjøgrønn emalje, og sort lakk.

Veiledende pris fra kr 9.990,-Nye Jøtulpeiser

Jøtul lanserer i år egne peisomramminger til et allerede velkjent og bredt spekter av peisinnsatser. I Jøtuls nye brosjyrer finner vi 30 forskjellige peisomramminger, og enda flere hvis vi tar med alle variasjonsmuligheter. Her kan enhver finne en peis som passer.
I tillegg er det en rekke av omrammingene som passer til mange av peisinnsatsene slik at mulighetene er mangfoldige.
Peisomrammingene er basert på lettbetongelementer og har lav vekt. De fleste modellene settes rett på tregulv med stålplate under og krever ikke forsterkning av gulvet. Mange velger å sette opp disse peisene selv, men butikken gir deg hjelp til montering hvis du ønsker det.
Omrammingene er delt inn i to designretninger: Jøtul Classic Line, med de koselige tradisjonelle peisene, og Jøtul Modern Line med nye og spennende designprodukter. 

Her har vi funnet frem til tre moderne peisomramminger, som alle er designet av Abry Industrial Design AS.

Jøtul S 24

De rene linjene og den stilsikre designen gjør at S 24 er mer enn et møbel. Du kan velge mellom standard variant med betong, med frontpaneler i rustfritt stål eller med luksuriøs klebersten. Peisen har enda en variasjonsmulighet: For standardvarianten og peisen med rustfritt stål kan sokkel og hette bytte plass, noe som gjør at du kan velge mellom to forskjellige høyder på plassering av peisinnsatsen.
Peisen finnes både for rettvegg- og hjørneplassering, og passer til peisinnsatsene I 300, I 301 og I 350. Som tilleggsutstyr kan du velge mellom gulvplater i Ardesiaskifer, rustfritt stål og marmor.
Veiledende pris for omramming med peisinnsats er fra kr 17.780,-
jotul_s24.jpg (56105 bytes)Jøtul S 25

S 25 har en ren og minimalistisk overflate som gjør at flammebildet får den oppmerksomheten det fortjener. Dette er en praktfull peis som gjør "peiskroken" til noe helt spesielt. Peisen er 240 cm høy og du kan velge mellom standard i betong og frontpaneler i rustfritt stål.
Veiledende pris for omramming med peisinnsats er fra kr 31.980,-

jotul_s26.jpg (44841 bytes) Jøtul S 26

Den mest eksklusive peisen heter S 26. Den har lite til felles med den grua Askeladden rotet i. Men det er like lett å blir fascinert av dette ildstedet. Denne peisen beriker interiøret på en helt spesiell måte med sin tidløse og stilrene design. De elegante dekorlistene i natursten Emerald Pearl forsterker inntrykket av kvalitet og eksklusivitet. 
Veiledende pris for omramming med peisinnsats er fra kr 33.980,-
For både S 25 og S 26 kan du velge mellom standard utgave i betong og frontpaneler i rustfritt stål. Peisene finnes både for rettvegg- og hjørneplassering, og passer til peisinnsatsene Jøtul I 350 og Jøtul I 80 Maxi Panorama. Som tilleggsutstyr kan du velge mellom gulvplater i Ardesiaskifer og rustfritt stål.

For mer informasjon: www.jotul.no